На велику радост  свих запослених у позоришту „Бора Станковић“ , али и радост  наше верне  публике, након вишемесечне паузе,  завеса врањског театра биће поново подигнута.

Вечерас,  екипа глумаца врањског позоришта одржаће прву пробу за предству  „Луди Љуба“ по тексту  Врањанца Србољуба Аритоновића, а у режији Драгана Живковића.  

Подсећамо вас да је радно време благајне од 13 до 20 сати понедељком, уторком, четвртком и петком, а недељом од 10 до 12 сати. Средом и суботом  благајна не ради.

Улазнице  за представе купљене у претходној сезони  можете искористити  за било коју представу са нашег репертоара, осим за премијере и гостујуће представе..

Све време боравка у позоришту, од  уласка до напуштања зграде, неопходно је ношење заштитних маски. При уласку публици ће бити  дезинфиковане  руке, након чега ће се одмах улазити у салу, без задржавања у фоајеу, о  чему  ће техничко особље  водити рачуна. Све просторије у згради позоришта се савкодневно дезинфикују више пута и редовно проветравају. Капацитет места биће смањен, што подразумева коришћење сваког другог седишта.

Уколико посумњате да имате вирус, молимо вас да свој долазак у позориште одложите, чиме ћете заштитити себе и друге. 

Добродошли!

Позориште "Бора Станковић" задржава сва права на садржај.

Веб-сајт израдио "Релоад" - задржана сва права на прилагођени софтвер и дизајн.