За нешто више од месец дана од како је нова сала позоришта "Бора Станковић" у Врању примила прву публику,  представе на сцени врањског театра  видело је више од  3500 људи.   Глумци и управа позоришта посебно су поносни због изузетно великог интересовања  које влада за организоване  посете основних и средњих  школа, вртића и установа. 

У прилог овоме говори  чињеница да је група, коју чине ђаци и наставници, њих педесет,  из Основне школе „Георги Димитров" из Босилеграда, посетила  наше  позориште, а време пре почетка представе  „Нечиста крв“ искористили су за обилазак зграде,  где су имали прилику да погледају и како изгледа простор иза кулиса.

 Представу  „Коштана“  у извођењу  трупе  „Оптимисти“ из  Врања, у уторак 26.новембра, погледало је око 250 ђака и професора  Медицинске школе  из Врања. Такође, нову зграду позоришта, али и представу , видела су и деца из Прихватног центра за мигранте.  

„Живот у тесним ципелама“,  једна је од представа која је изазвала велике овације  у публици  коју су чинили професори и ђаци Основне школе „Доситеј Обрадовић“ и  средње Техничке школе из Врања.  

Велико интерсовање влада и када су у питању дечије представе, па је из тог разлога представа „ Мачак у чизмама““ одиграна за ђаке Основне школе „Вук Караџић“ из Врања у ванредном термину, у  четвртак, 28.новембра.

„Успавана лепотица“ је у једном дану, након играња у  редовном термину  од 12 сати, са само пола  сата паузе, одиграна још једном, с обзиром да  је број заинтересоване деце и родитеља био дуплиран у односу на број места у сали.

Тренд групних посета се наставља, па ускоро, са задовољством,  очекујемо нову групу  којој ћемо представити  позориште, за које с правом кажу да је међу најлепшим  у Србији.

Позориште "Бора Станковић" задржава сва права на садржај.

Веб-сајт израдио "Релоад" - задржана сва права на прилагођени софтвер и дизајн.