На управо завршеном фестивалу "Липецке позоришне свечаности", на коме су учествовала позоришта из Москве, Санкт Петербурга и још неколико руских позоришта, као и позоришта из Белорусије и Немачке, представа позоришта "Бора Станковић", Три сестре, А. П. Чехова, коју је режирао Трајче Гјоргиев, освојила је Гран при за најбољу представу.

Учешће позоришта "Бора Станковић" на фестивалу у Липецку суфинансирано је од стране Министарства културе Републике Србије.

 

 

* * * * *

 

ТРИ СЕСТРЕ ПУТУЈУ У РУСИЈУ

Ансамбл позоришта "Бора Станковић" у петак, 13. октобра, путује за Русију, у град Липецк, где ће у суботу, 14. октобра, наступити на 34. међународном фестивалу класике "Липецке позоришне свечаности", са представом "Три сестре", А.П. Чехова, у режији Трајчета Гјоргиева.

Ово је други пут да позориште "Бора Станковић" учествује на неком фестивалу у Русији. 2010. године ансамбл нашег позоришта учествовао је на фестивалу "Златни витез" у Москви, са представом "Павиљон број 6" А.П. Чехова, у режији Небојше Дугалића.

Гостовање нашег позоришта најављено је на званичном сајту министарства културе Руске федерације - www.culture.ru/events/233491/spektakl-tri-sestri

Учешће позоришта "Бора Станковић" на фестивалу у Липецку суфинансирано је од стране Министарства културе Републике Србије.

 

 

Позориште "Бора Станковић" задржава сва права на садржај.

Веб-сајт израдио "Релоад" - задржана сва права на прилагођени софтвер и дизајн.